En blog om at blive en bedre fotograf

Tybjergfoto

maj 10th, 2009 at 12:23 am

Location: Det forladte autoværksted

in: Locations

I hjertet af det gamle Amager – på hjørnet af Njalsgade og Amagerfælledvej – ligger et udtjent og forladt autoværksted, der nu bebos af skatere, graffitimalere og hjemløse polakker.

Det er den perfekte location, hvis du vil have noget råt og autentisk på dine billeder. Området er tilgængeligt gennem et hul i hegnet ved internetcaféen ved Njalsgade 101. Du finder ikke et vindue med glas i eller en væg uden graffiti, så den rå stil giver virkelig muligheder for at tage nogle spændende – og lidt anderledes – billeder. F.eks. ville det være en oplagt kontrast i forbindelse med et model shoot.

Jeg var selv på stedet i forbindelse med en tur med andre fotografer fra internetforumet Phosee, men jeg har helt sikkert tænkt mig at vende tilbage og forhåbentligt næste gang støde på lidt flere af de skæve eksistenser, der bruger området.

Autoværkstedet på Njalsgade


Vis stort kort

comments Kommentarer slået fra    -
april 5th, 2009 at 9:38 pm

Anmeldelse: Picturesque billedsoftware

in: Software

Et ekstra kick til dine billeder

Programtype: Billedredigeringssoftware
Platform: Mac OS X Leopard
Pris: 35 dollars
Producent: Acqualia

Picturesque er et ganske lille og begrænset stykke fotoredigeringssoftware, der fungerer som supplement til et mere grundlæggende redigeringsprogram. Picturesque har ikke mulighed for at lave basale justeringer som kontrast, hvidbalance og så videre. I stedet bygger [...] Continue Reading…

comments Kommentarer slået fra    -
marts 29th, 2009 at 11:02 pm

Strobist Boot Camp 2009

Denne blog blev startet for at motivere mig selv til at arbejde på at blive en bedre fotograf. En af de ting, jeg gerne vil lære er at sætte noget ordentligt lys. På mange billeder gør det hele forskellen, om der er kælet lidt for denne del, så det [...] Continue Reading…

comments Kommentarer slået fra    -
marts 28th, 2009 at 11:49 am

Min gearhistorie

in: Gear

For at du som læser kan sætte dig ind i mit arbejde, vil jeg her komme med en kort opridsning af, hvilket fotogear jeg har, og hvorfor jeg har investeret i det.

Det hele startede i december, 2005

Jeg var sammen med min arbejdsplads Posterland i gang med at åbne en [...] Continue Reading…

Tags:, , , , , , , , , ,
comments Kommentarer slået fra    -